3 brugbare metoder til at løse Kan ikke slette fotos fra iPhone

Sidst opdateret den 22. januar 2022 by Peter Wood


Når du har brug for at frigive mere plads på iPhone, bør du slette billeder fra iPhone. Fotos-appen giver den indbyggede metode til at organisere billeder, hvilket inkluderer sletning af billeder. Men du kan være forvirret over, at der ikke er nogen mulighed for at slette billeder.

Hvis du ikke kan finde en skraldespand i bunden af ​​billederne, betyder det, at du ikke kan slette billeder fra din iPhone. Hvad skal du gøre, især når du vil rydde op på lageret ved at fjerne nogle unødvendige billeder? Hvis du ikke vil slette billeder fra din iPhone, bør du fortsætte med at læse artiklen for at kende årsagen og fejlfinde.

Kan ikke slette fotos fra iPhone

Del 1: Hvorfor du ikke kan slette billeder fra iPhone

Generelt er der to typer billeder på din iPhone. De billeder, der tages af dit iPhone-kamera, og billederne synkroniseres fra andre enheder, såsom din computer. Du kan gennemse begge billeder i Fotos uden nogen forskel, billederne er gemt på to forskellige steder. Du kan simpelthen slette de billeder, der er gemt i kamerarullen, direkte fra din iPhone. Derudover kan iPhone-brugere opleve, at nogle billeder, der er synkroniseret fra iTunes, ikke kan fjernes, fordi skraldespandsikonet er nedtonet.

Det er ret nemt for dig at administrere de billeder, du tager med dit iPhone-kamera. Men når du overføre billeder fra iPhone til en computer eller når du synkroniserer din iPhone med iTunes på din computer, vil måden at fjerne billeder på være lidt anderledes. Og heldigvis behøver du ikke bekymre dig om, at du ikke kan Slet fotos fra iPhone længere, så længe du lærer, hvordan du sletter synkroniserede billeder fra iPhone. Måden at håndtere den sag på er sandsynligvis at slette auto backup-billeder, du kan bare tage det roligt.

Del 2: Sådan fjerner du fotos fra iPhone med computer

Hvis du ikke kan slette billeder fra iPhone Moments eller Camera Roll, kan du forsøge at fjerne et billede fra iPhone ved at bruge din computer. Det burde være en effektiv metode til at slette billeder fra iPhone eller iPad. For at slette billeder fra iPhone effektivt kan du følge specifikke trin som nedenfor.

Trin 1: Sørg for, at din iPhone er låst op, og gå til brugergrænsefladen, før du tilslutter iPhone til din computer via det originale USB-kabel.

Bemærk: Normalt skal du holde på i op til næsten 30 sekunder.

Trin 2: Når du tilslutter iPhone til din computer. Computeren genkender din iPhone som en bærbar enhed.

Trin 3: Vælg den genkendte enhed, åbn DCIM-mappen. Derefter har du lov til at se billederne i mappen Kamerarulle.

Trin 4: Forhåndsvis og vælg de ønskede billeder, du vil fjerne, eller de billeder, du ikke kan slette fra din iPhone.

Trin 5: Højreklik og vælg Slette på rullemenuen. Derefter kan du opdage, at de billeder, der ikke kan slettes, forsvinder.

Når du tilslutter din iPhone til computeren med et USB-kabel er en nyttig metode til at løse problemet med kan ikke slette billeder fra iPhone. Til en vis grad kan processen være ret kompleks, eller du er stadig ikke i stand til at slette iPhone-fotos fra computeren.

Fjern fotos fra iPhone med computer

Del 3: Sådan sletter du ikke-sletbare billeder fra iPhone ved hjælp af iTunes

Lige som nævnt ovenfor, synkroniseres de fleste billeder, du finder i Fotos-appen, som ikke kan slettes fra din computer. Du kan synkronisere dem igen med iTunes på din computer for at fjerne synkroniserede billeder fra iPhone. Desuden tilbyder iTunes dig to typer af sletning af fotos fra din iPhone, fortsæt med at læse og lær flere detaljer om, hvordan du løser, ikke kan slette billeder fra iPhone.

Slet synkroniserede fotos fra iPhone gennem Fjern markering af Synkroniser fotos fra

Trin 1: Når du slutter iPhone til din computer med et USB-kabel. Installer den nyeste iTunes og start programmet på din computer. Den genkender din iPhone og viser iPhone-ikonet i øverste højre hjørne.

Trin 2: Vælg din iPhone fra Enhed liste for at åbne Resumé menuen på iPhone. Derefter kan du klikke på pics mulighed, og du vil finde Synkroniser fotos fra valgmulighed.

Trin 3: Derefter kan du fjerne markeringen i Synkroniser fotos fra mulighed. Du kan klikke på Indløs mulighed for at afslutte sletning af iPhone-synkroniserede billeder. Det vil fjerne billeder fra de andre tilsluttede iOS-enheder.

Slet synkroniserede fotos fra iPhone gennem Fjern markering af Synkroniser fotos fra

Fjern alle synkroniserede fotos ved at vælge en tom mappe

Trin 1: Opret en ny mappe på din computer, og du må hellere lade mappen være tom. Derefter kan du blot åbne iTunes og derefter tilslutte iPhone til din computer med det originale USB-kabel.

Trin 2: iTunes genkender din iPhone og viser iPhone-ikonet i øverste højre hjørne. Vælg din iPhone fra Enhed liste og gå til Resumé menu til iPhone.

Trin 3: Klik på pics valgmulighed i Resumé fanen. Find og vælg Synkroniser fotos fra mulighed. Tjek Udvalgte album knappen, og du skal vælge den mappe, der lige er oprettet for at synkronisere billeder fra.

Trin 4: iTunes sletter billederne på din iPhone, imens synkroniserer den tomme mappe til din iPhone. Derefter kan du vælge Alle mapper valg og klik på Indløs mulighed for at fjerne billeder fra din iPhone.

Fjern alle synkroniserede fotos ved at vælge en tom mappe

Del 4: Sådan hentes de slettede billeder fra iPhone

Når du endelig sletter de billeder, der ikke kan slettes fra din iPhone, hvad skal du så gøre, hvis du ved en fejl sletter nogle billeder? iPhone Data Recovery er alt-i-én fotogendannelse for at få de slettede billeder tilbage fra din iPhone, iTunes backup og iCloud backup. Desuden kan du også forhåndsvise HEIC-fotos og endda konvertere HEIC til JPG-format.

  1. Hent og download de slettede billeder fra iPhone direkte.
  2. Gendan de tabte billeder fra iTunes backup og iCloud backup.
  3. Eksempel HEIC-fotos og konverter HEIC til JPEG på Windows/ Mac.
  4. Giv en høj succesgendannelsesrate og hent de originale filer.
Win Download Mac Download

Trin 1: Når du har installeret iPhone Data Recovery, kan du starte programmet på din computer. Hvis du slutter iPhone til computeren for første gang, kan du låse din iPhone op og trykke på Stol mulighed på din iPhone for at finde filerne.

Tilslut iPhone-scanningsfiler

Trin 2: Når du har scannet iPhone, kan du finde alle billederne på din iPhone i forskellige kategorier, inklusive billederne fra Camera Roll, Viber, Facebook og mere. Sørg for, at billedet er lige, hvad du ønsker, dobbeltklik på det, og du kan se det.

Start Scan fotos

Trin 3: Vælg de slettede billeder fra din iPhone, og klik på Recover knap. De markerede filer vil blive eksporteret og gemt på din computer. Hvis du har sikkerhedskopieret din iPhone med iTunes-sikkerhedskopi eller iCloud-sikkerhedskopi, kan du også gendanne billederne i programmet.

Gendan fotoforhåndsvisning Win Download Mac Download

Del 5: Ofte stillede spørgsmål om Undeleletable Photos fra iPhone

Dette er titlen

1Er der en metode til at rette, ikke kan slette billeder fra iPhone direkte?

Sluk for Mit Photo Stream mulighed fra pics valgmulighed i Indstillinger app. Det gør det muligt at slette ethvert billede fra My Photo Stream på din iPhone. Du kan frakoble din iPhone, når du løser problemet med, at du ikke kan slette billeder fra iPhone.

2Hvordan sletter du synkroniserede billeder fra Facebook på din iPhone?

Gå til Profil mulighed for Facebook-appen, vælg indstillingen Fotos og vælg Synkroniseret fra Telefon mulighed, og derefter kan du vælge billeder, der skal slettes. Når du skal frigive lagerpladsen, skal du aktivere Optimer iPhone Storage funktion på forhånd.

3Hvorfor kommer billeder hele tiden tilbage på iPhone?

iCloud synkroniserer dit billede mellem Apple-enheder automatisk. Deaktiver det, slet billederne fra iCloud, og billederne vil være væk. iCloud synkroniserer dit billede automatisk tilbage. Deaktiver det, slet billederne fra iCloud, og de vil være væk som ønsket.


Konklusion

Nu er dine synkroniserede billeder fjernet fra din iPhone. Gensynkronisering af iPhone med iTunes er en passende metode, når du ikke kan slette billeder fra din iPhone efter synkronisering. Det vil være nyttigt for dig at slette synkroniserede billeder fra iPhone med flere nævnte manerer. Hvis du har slettet nogle billeder ved en fejl, kan du også vælge iPhone-fotogendannelse for at få billederne tilbage. For flere spørgsmål om emnet, kan du efterlade en kommentar i artiklen.

Win Download Mac Download

Du kan være interesseret