Er billederne fra Google Fotos sikre? Sådan gør du Google Fotos privat

Sidst opdateret den 4. maj 2022 by Peter Wood


Når du gemmer nogle vigtige fotos på Google Fotos, spekulerer du måske på, om det er sikkert at holde fotos fra de nysgerrige øjne? Sådan gør du dine Google Fotos private? Google Fotos er mere end en vigtig skytjeneste til at gemme fotos og videoer, som giver dig mulighed for at se fotos, redigere filerne og dele dem til forskellige platforme. Lær bare mere om de forskellige metoder til at gøre Google Fotos med lethed privat fra artiklen nu.

Gør Google Fotos Privat

Del 1: Er fotos fra Google Fotos private

Google Fotos er en alsidig fotogalleri app, som gør det muligt for dig sikkerhedskopier alle fotos på din iPhone eller Android-telefon. Er fotos i Google Fotos private og sikre?

Generelt kan ingen få adgang til billederne og videoerne uden det korrekte ID og password. Betyder det, at du ikke behøver at gøre Google Fotos privat? Her er nogle scenarier, du skal være særlig opmærksom på.

1. Delt fotos via links

Google Fotos giver dig mulighed for at dele billeder via links. Alle delte billeder er åbne for offentligheden, selvom de kun deles med bestemte personer. Når du deler et billede i Google Fotos, Google opretter et link og sender det til modtageren. Alle, der får linket, kan se dit billede.

2. Google Fotos-konto

Som Cloud-tjenesten er der stadig chancer for at bryde ind i Cloud-tjenesten for at tjekke billederne. Desuden kan dine venner eller familie nemt få adgang til billederne fra Google Fotos i appen. Det er grunden til, at Google Fotos har nogle standardfunktioner til at gøre Google Fotos private.

Del Google Fotos

Del 2: Sådan skjules private fotos ved hjælp af Google Fotos

Hvis du slår den automatiske sikkerhedskopieringsfunktion til i Google Fotos eller gør det manuelt på en af ​​dine enheder, synkroniseres den med de andre enheder med den samme Google-konto. For at gøre dine Google Fotos private, kan du også drage fordel af Arkiv-funktionen.

Sådan skjules private fotos på Google Fotos på mobil

Når du har nogle private billeder på din smartphone, kan du sikkerhedskopiere og synkronisere dem med Google Fotos tilbage. For at skjule dine private billeder i Google Fotos-appen kan du følge trinene nedenfor.

Trin 1: Åbn Google Fotos-appen på din smartphone, og find de fotos og videoer, du vil skjule. Tryk på Mere menu med et ikon med tre prikker i øverste højre hjørne.

Trin 2: Vælg den Arkiv i genvejsmenuen. Med hensyn til sagen forsvinder dine fotos i standardalbummerne for at gøre fotos på Google Fotos private.

Trin 3: Når du vil se dine private fotos på Google Fotos, skal du trykke på Menu knappen med et ikon med tre linjer, og vælg Arkiv mulighed for at åbne det skjulte album. Så vil du se dine billeder.

Sådan arkiveres Google Fotos

Bemærk: For at gøre dine fotoalbum private i Google Fotos, bør du tjekke Indstillinger på hvert album. Sørg for at deaktivere Del album og aktiver Fjern geografisk placering i elementer, der er delt via link.

Sådan skjules private fotos på Google Fotos på computeren

Når du bruger Google Fotos på din computer, kan du skjule private billeder med webbrowseren. Bare brug en lignende proces til at tilføje billederne til Arkiv-mappen i Google Fotos.

Trin 1: Gå til https://photos.google.com/ i din browser og log ind på din konto.

Trin 2: Find det foto, du har til hensigt at gøre privat i Google Fotos, og klik på det for at åbne den store version.

Trin 3: Tryk derefter på ikonet med tre prikker øverst til højre og vælg Arkiv for at flytte det private foto til arkivmappen.

Bemærk: For at skjule det private foto i Google Fotos skal du gå til arkivmappen, vælge det ønskede foto, klikke på ikonet med tre prikker og vælge Fjern arkivering.

Google Fotos arkivcomputer

Del 3: Bedste metode til at gøre Google Fotos privat på PC / Mac

Det skjuler bare dine billeder og videoer i et separat album i stedet for at beskytte mediefilerne med adgangskode. Billederne er stadig tilgængelige fra det delte link eller Google Fotos-konto, når du vil skjule dem og gøre Google Fotos helt private. WidsMob MediaVault er den ønskede fotoboks-app, der giver dig mulighed for at beskytte billeder og videoer fra Google Fotos med en adgangskode. Det understøtter JPEG, PNG, BMP, HEIC, MOV, MP4 og de fleste af RAW-filformaterne fra de fleste af enhederne. Desuden kan du også administrere billederne og videoerne, gennemse dem direkte i programmet og endda opsætte de forskellige sikkerhedsniveauer for de private mediefiler.

  1. Skjul dine billeder og videoer fra Google Fotos private med en adgangskode.
  2. Lås private billeder ved hjælp af AES-256-krypteringsteknologi på militærniveau.
  3. Arbejd på en bred vifte af billedformater, f.eks RAW, MP4, HEICOg meget mere.
  4. Afspil de låste billeder og videoer i de forskellige browsertilstande.
Win Download Mac Download

Sådan laver du fotos fra Google Fotos private

Trin 1: Installer Google Fotos hvælving

Når du har installeret fotoværnet, kan du starte programmet på din pc / Mac. Derefter kan du indtaste din adgangskode og indtaste igen og derefter klikke på Udført for at bekræfte. Du må hellere skrive adgangskoden ned, da det er den eneste metode til at få adgang til dine private fotos.

Konfigurer adgangskode MediaVault

Trin 2: Tilpas de forskellige parametre

For at justere sikkerhedsniveauet kan du blot klikke på File (Felt) og vælg Indstillinger mulighed. Gå til Sikkerhed fane og skifte mellem Standard og High. Desuden kan du også ændre eller nulstille adgangskoden i programmet.

Indstil sikkerhedsniveauet

Trin 3: Gør fotos fra Google Fotos private

Klik på knappen Import filer Knappen eller Importer mappe knappen for at importere billederne og videoerne fra Google Fotos. Højreklik på Føj til album mulighed for at overføre for at lave et privat album til Google Fotos.

Føj til skjult album

Trin 4: Se dine private billeder og videoer

Når du vil se dine private billeder fra Google Fotos, skal du finde det specifikke album og dobbeltklikke på filen. Nu kan du bruge Esc og andre taster på dit tastatur til at styre afspilningen.

Indstil sikkerhedsniveauet Win Download Mac Download

Del 4: Ofte stillede spørgsmål om at gøre Google Fotos private

1Hvordan ved du, at billederne er private i Google Fotos?

Alle billeder, du uploader til Google Fotos, er som standard private. Men når du deler linkene med andre, hvis en tilfældig person skulle få det link, kan de se det delte billede. Det er grunden til, at du skal gøre billederne i Google Fotos private.

2Hvad er vigtige ting for at gøre Google Fotos private?

Tjek indstillingerne for deling på hvert album, du opretter. Tjek indstillingerne for deling på din konto for at holde tingene så private, som du ønsker. Sørg for at slå Fjern geo-placering til i elementer, der er delt af link. Selvfølgelig skal du ikke dele links til billederne med nogen ukendte.

3Hvordan holder jeg Google Fotos privat, når du deler billederne?

Du kan tilføje en partnerkonto i Google Fotos. Ved at gøre det vil visse billeder afhængigt af de fastsatte betingelser blive delt automatisk med din partner. Du kan selvfølgelig også bruge Snapchat eller andre applikationer til at gøre billederne fra Google Fotos private.


Konklusion

Du bør forstå, om Google Fotos gør billeder private, og hvordan du skjuler dine billeder i skyen. Det kan ikke nægtes, at Google Fotos er en praktisk metode til at sikkerhedskopiere og gemme dine billeder. Så kan du få adgang til dem på enhver enhed med din konto. Men som cloud-tjeneste er datalækket et stort problem. Hvis du vil gemme dine billeder på en lokal harddisk, WidsMob MediaVault er et avanceret fotohvælvingsprogram, der kan beskytte dine billeder med en adgangskode på Windows og Mac.

Win Download Mac Download

Du kan være interesseret