Sådan blokeres fotos på Facebook for at beskytte dit privatliv [2022-opdatering]

Sidst opdateret den 27. juni 2022 by Peter Wood


Du kan muligvis ikke lide at blive tagget af venner på grund af de pinlige Facebook-fotos. Hvordan blokerer man fotos på Facebook fra venner for at undgå, at andre ser disse fotos? Faktisk er ikke alle fotos på Facebook tilgængelige for offentligheden. Således er det også nødvendigt at lære at blokere og skjule fotos på Facebook for offentligheden. Blokerer ikke kun deling af fotos på Facebook, men også forsidebilleder på Facebook.

I øvrigt, Administrer aktivitet er et nyt privatlivsværktøj til at blokere og skjule oplysninger fra andre, der er blevet afsløret i 2020. Det giver dig mulighed for at filtrere indlæg efter person og data arrangere. Lær bare flere detaljer om den nye funktion og alternativet til at blokere fotos på Facebook fra artiklen.

Bloker fotos på Facebook

Del 1: Bloker fotos på Facebook med Manage Activity

Administrer aktivitet på Facebook giver dig mulighed for hurtigt og samlet at fjerne og blokere Facebook-posthistorikken på desktopwebstedet og mobilappen. Når du arkiverer indholdet for at opbevare for dig selv, kan du fjerne arkiveringen af ​​det til enhver tid. Det giver også filtre til at finde specifikt indhold efter posttype, person eller fra et bestemt datointerval.

Trin 1: Gå til Indstillinger menu på din Facebook.

Trin 2: Vælg den Activity Log valgmulighed.

Trin 3: Tryk på i topmenuen Administrer aktivitet valgmulighed.

Trin 4: Tryk på ikonet Dine indlæg mulighed for at afkrydse stillingerne.

Trin 5: Vælg Arkiv or Trash for at blokere Facebook-fotos.

Facebook Administrer aktivitet

Del 2: Bedste metode til at skjule blokerede Facebook-fotos / videoer

Er der nogen måde at gemme de fjernede fotos og videoer fra Facebook på? Hvordan beskyttes de blokerede Facebook-fotos? WidsMob MediaVault er den ultimative måde at beskytte private filer på. Det giver dig mulighed for at skjule fotos og videoer på din computer med en adgangskode. Desuden kan du også oprette forskellige album for at gemme fotos og videoer i henhold til posttype, person og flere andre.

  1. Skjul fotos, videoer, HEIC og flere andre filer fra Facebook.
  2. Administrer de blokerede fotos og videoer med forskellige kategorier.
  3. Giv AES-256 krypteringsbeskyttelse for at skjule følsomme filer.
  4. Synkroniser filerne fra iPhone, Android og flere andre enheder.
Win Download Mac Download

Trin 1: Hvis du allerede har fjernet arkiveringen af ​​de blokerede fotos og videoer fra Facebook til din computer, kan du downloade mediehvelvet og starte programmet. Klik på Importere knap for at tilføje de blokerede fotos og videoer til programmet.

Eksempel på blokeret video

Trin 2: Når du har importeret den blokerede video, kan du dobbeltklikke på den ønskede fil for at få vist detaljerne. Desuden kan du også administrere de blokerede fotos og videoer fra Facebook, såsom overførsel, sletning og føje til favoritmappen.

Gruppér blokerede filer Win Download Mac Download

Del 3: Bloker fotos på Facebook fra venner

Når du er mærket på Facebook-fotos af venners tricks, vil andre også gennemse dem ved at søge i dit navn. Eller måske er du ligeglad med disse Facebook-fotos meget, men du vil ikke vise dem til alle dine venner. Det betyder, at du ikke vil bede din ven om at tagge et foto på Facebook. Så du skal blokere fotos på Facebook fra venner for at skjule bestemte taggede fotos for bestemte venner. Her er metoden til at løse problemet med at blokere fotos på Facebook fra venner.

Trin 1: Log på din Facebook-profil.

Trin 2: Klik på knappen Indstillinger .

Trin 3: Vælg den Tidslinje og tagging på venstre side af siden.

Trin 4: Find det tredje spørgsmål, og vælg den anden indstilling.

Trin 5: Klik på knappen Redigere knappen på højre side.

Trin 6: Når du ser muligheden for at indstille fortrolighed, skal du klikke på den.

Trin 7: Vælg den Kun Mig mulighed eller Tilpasset mulighed for at blokere fotos på Facebook fra venner.

Skjul mærkede fotos på Facebook

Derefter er du i stand til at styre, hvem der kan se dette taggede foto, og hvem ikke. Indstil privatlivets fred ved at blokere fotos på Facebook fra venner for at bruge tags på en anden måde. Næste gang dine venner post fotos på Facebook og tagget dig igen, anvend bare denne færdighed og smil til dem.

Del 4: Bloker fotos på Facebook fra offentligheden

Du ved muligvis ikke, at alle dine indlæg vil være offentligt, hvis du ikke har angivet fortrolighed før. Det virker forfærdeligt, alle kan få dine detaljer og daglige anliggender på Facebook-tidslinjen bare ved at søge i dit navn. Som et resultat er det vigtigt at blokere fotos på Facebook fra offentligheden. Kun hvis du bare vil sende noget til alle, er jeg sikker på, at du stadig har brug for at blokere fotos på Facebook fra offentligheden under visse omstændigheder. Det er ikke nødvendigt slet fotos på Facebook for at skjule disse fotos på en tidslinje. Du skal bare klikke på nogle indstillinger, og så kan du blokere fotos på Facebook fra offentligheden.

Trin 1: Log på din Facebook-profil.

Trin 2: Vælg Indstillinger valgmulighed.

Trin 3: Vælg den Privatliv på højre liste.

Trin 4: Find Hvem kan se mine ting valg, som er på første position.

Trin 5: Klik på indstillingen Begræns tidligere indlæg, når du ser Begræns publikum til indlæg, du har delt…. besked.

Trin 6: Vælg Begræns gamle indlæg mulighed for at blokere fotos på Facebook fra offentligheden.

Bloker fotos på Facebook fra offentligheden

Senere vil de blokerede fotos på Facebook fra offentligheden skifte til venner. Derfor bekymrer du dig ikke om sikkerheden på din Facebook-profil. Del vidunderlige øjeblikke med venner og registrer dit liv efter at have blokeret fotos på Facebook fra offentligheden.

Del 5: Bloker deling af fotos på Facebook

Hvis nogen delte dine private fotos på Facebook uden at underrette dig, generer det dig virkelig. Måske kan du tilføje vandmærker til dine Facebook-fotos. Det er dog stadig ikke nøglepunktet for at løse problemet. Du kan ikke blokere fotos på Facebook fra at dele direkte. Det eneste du kan gøre er at vælge venner, mens du poster. Så blokering af fotos på Facebook for deling er stadig et stort spørgsmål for Facebook.

Trin 1: Log på din Facebook-profil.

Trin 2: Føj fotos til Facebook som normalt.

Trin 3: Vælg den Privatliv indstilling inden upload.

Trin 4: Klik på knappen Kun Mig eller Tilpasset for at indstille hvem du vil dele med.

Trin 5: Upload dit indlæg efter at have blokeret fotos på Facebook for deling.

Skjul fotos på Facebook-album

Vælg de venner, som du tror ikke vil dele dine fotos uden din tilladelse. I mellemtiden kan de bare dele dine fotos med personer, du havde valgt før. Kun få mennesker kan se dine Facebook-fotos. Så det bliver mere sikkert ved at blokere fotos på Facebook fra deling.

Del 6: Bloker forsidebilleder på Facebook

Forsidebilleder repræsenterer smag. Måske har du ændret dig til flere, og du vil ikke vise andre. Eller du vil bare skjule dit forsidebillede. Således kan du blokere fotos på Facebook til dækning for at gøre dem hemmeligheder. Du kan dog ikke blokere dit nuværende forsidebillede. Det eneste, der blokerer fotos på Facebook til omslag kan hjælpe, er at skjule dine tidligere omslagsfotos for andre.

Trin 1: Log på din Facebook-profil.

Trin 2: Klik på knappen pics valgmulighed.

Trin 3: Find og åbn tidligere omslagsfotos.

Trin 4: Klik på knappen Redigere valgmulighed.

Trin 5: Vælg den Kun Mig valgmulighed.

Trin 6: Klik på knappen Udført redigering valgmulighed.

Skjul fotos på Facebook tidslinje

Med alt dette var gjort, kan du blokere fotos på Facebook til tidligere omslag. Ingen kan se dem undtagen dig. Så du kan skift forsidebilleder på Facebook frit uden at slette gamle. Selvom det er synd, at blokering af fotos på Facebook til det nuværende omslag ikke har været tilgængelig endnu.

Konklusion

Det er ret simpelt og praktisk at blokere fotos på Facebook fra venner og blokere fotos på Facebook fra offentligheden. Selvom den direkte funktion af blokering af deling af fotos på Facebook og blokering af coverbilleder på Facebook ikke har vist sig. Du kan også forhindre personlige oplysninger til offentligheden i en grad. Blokering af fotos på Facebook kan anvendes mange andre steder. Bare gør det nu.

Win Download Mac Download