Slet Facebook-fotos

5 måder at slette fotos på Facebook online eller på computer / smartphone

Hvis du vil slette fotos på Facebook af alle mulige årsager, kan du se gennem denne artikel. Vi uploader ofte fotos på Facebook for at dele noget nyt eller chatte med venner om sjove fotos omkring os. Som et resultat er det nødvendigt at vide, hvordan man sletter fotos på Facebook. Fordi vi altid finder ud af, at ikke alle er egnede til at blive demonstreret på platformen. Denne artikel viser os de bedste løsninger til at slette Facebook-fotos under forskellige omstændigheder.

Slet Facebook-fotos


Måde 1. Slet fotos på Facebook-mobil tilføjet af en anden

I nogle tilfælde indsendte nogen fotos på Facebook til din iPhone uden din tilladelse. Og så vil fotos også være i albummet. Det er underligt. Her er metoden, som du kan slette fotos på Facebook-profilen med. Så andre ikke kan se disse, selvom de klikker på "Se fotos af mig" i Facebook-appen.

1. Find knappen "Mere" på din Facebook iOS i højre hjørne. Klik på knappen ligner tre vandrette linjer.

2. Vælg det andet valg "Fotos".

3. Vælg det foto, som en anden tilføjede uden varsel. Klik på dette foto, og billedet forstørres.

4. Klik på den tredje mulighed i Facebook-appen. Nogle gange kan vi kalde det "Tag" -knappen.

5. Når du ser dit tag, skal du klikke på det for at få "X" til at vises.

6. Derefter kan du klikke på "X" for at slette fotos på Facebook-appen

Slet fotos på Facebook-appen

Selvom du ikke kan slette fotos på Facebook iOS fra den anden person, kan du fjerne tagget på dit foto på Facebook. Indtil videre er den rigtige måde at tale med den person for at slette fotos. Med ovenstående metode kan besværet med at slette fotos på Facebook fjernes. Du kan fortsætte med at have det sjovt med en anden på Facebook.


Måde 2. Slet fotos på Facebook messenger

De fleste af os kender alle godt til Facebook messenger. Vi bruger det til at chatte med venner eller skabe nye. Men når vi graver mere om Facebook-chat, kommer der også nogle uundgåelige problemer ud. Nogle gange vil vi slette fotos på Facebook-messenger under chatten af ​​forskellige grunde, det er alligevel ikke så vigtigt. Alt i alt har vi brug for løsninger til at afvikle det.

Slet fotos på Facebook Messenger


Måde 3. Slet fotos direkte på Facebook

1. Log på din Facebook-messenger, klik ind i den chat, hvor fotos er.

2. Vælg og tryk langt på dem, klik på pop op-vinduet med mere mulighed.

3. Klik på det lille felt i højre hjørne af fotos.

4. Klik på knappen "Slet". Det er i nederste højre hjørne af din Facebook-messenger og ligner bare en skraldespand.

5. Facebook messenger åbner den sidste mulighed, hvormed den spørger dig, om du vil slette. Klik på knappen "Slet", du kan slette fotos på Facebook-chat.

Slet fotos på Facebook Online


Vej 4. Slet fotos på Facebook fra telefonindstillingen

1. Log på din Facebook-messenger, og klik på knappen "Mere". Det viser en liste over valg. Når du ser dem, skal du klikke på knappen “Telefonindstilling”.

2. Klik på knappen "Generelt", og vælg derefter at rydde opbevaring.

3. Derefter viser alle de fotos, du havde sendt før. Vælg de fotos, du vil slette.

Slet fotos på Facebook fra telefonindstillinger

Den mest kraftfulde metode er at slette chatoptegnelsen med den pågældende person. Det vil sige, du vil slette alle de chatoptegnelser, der er uoprettelige. Så vær forsigtig, hvis du vil gøre det bare for at slette fotos på Facebook.


Måde 5. Slet fotos på Facebook synkroniseret fra iPhone

Det er en interessant funktion på Facebook iOS. Med denne funktion kan vi dele hele vores liv med andre ved at synkronisere. I mellemtiden er der ikke behov for at logge på Facebook-appen for at opdatere. Mens vi stadig har brug for noget privatliv, er ikke alle fotos velegnede til at blive vist på vores Facebook-app. Således er vi nødt til at slette fotos på Facebook synkroniseret fra iPhone. Hvad mere er, vi foretrækker at stoppe synkroniseringen.

1. Gå ind på Facebook, tryk på knappen "Mere" i øverste venstre hjørne.

2. Klik på dit navn øverst, og klik derefter på “Dine fotos”.

3. Når du trykker på billedet, finder du den lille blyant i øverste højre hjørne. Klik på dem for at slette fotos på Facebook synkroniseret fra iPhone.

Slet synkroniserede fotos på Facebook

Hvis du nu vil deaktivere fotosynkronisering, skal du gøre flere klik for at stoppe det.

1. Gå til fotos, klik på det. Du vil se knappen “Synkroniser” på den øverste side, tryk på den.

2. Tryk på tandhjulsikonet øverst til højre. Derefter skal du trykke for at slå Fotosynkronisering fra.


Når alt dette er gjort, kan du tage billeder, hvad du vil uden at bekymre dig. Facebook er et sted, der samler mange venner med samme interesser, som alle frit kan udtrykke. Selvom du måske har nogle problemer med at slette fotos på Facebook, kan du nemt løse det med de ovennævnte instruktioner. Når du har brug for at optimere din Facebook-profil, er det en vigtig færdighed at slette fotos på Facebook. Bare prøv selv nu.


Blog