Slet fotostream

Måder at slette Photo Stream på iPhone X / 8/7/6 og iPad Pro / Air / mini

ICloud på din iPhone aktiverer automatisk synkronisering af dine seneste 1000 fotos eller de sidste 30 dages billeder til alle Apple-enheder via iPhoto. Disse billeder gemmes som standard i albummet My Photo Stream. Og siden 2015 har iCloud en ny funktion kaldet iCloud Photo Library, som er i stand til at gemme alle dine fotos. Du kan få adgang til hvad der er iCloud-fotosbibliotek for at lære mere information. Derfor erstattede iCloud Photo Library til en vis grad Photo Stream. Det ser ud til, at Photo Stream ikke længere har noget punkt, men optager lagerplads på din iPhone-enhed.

Din iPhone kan bare løbe tør for lagerplads, især når du installerer nogle spilapps, gemmer videoer såvel som fotos på din mobilenhed. Så det er på tide at slette Photo Stream for at frigøre din iPhone-plads. Fortsæt med at læse, og du kan kende flere metoder til at fjerne Photos Stream.

Slet fotostream



Metode 1. Slet fotos fra Photo Stream på iPhone eller iPad

Når du tager fotografi med din iPhone, kan du altid finde ud af, at billedet ikke kun vises i kamerarulle, men også i Min fotostream. For det meste indeholder Photos Stream album 1000 duplikerede fotos, der spilder næsten 1 GB eller endnu mere kapacitet på din iPhone. Lær bare følgende enkle trin for at slette Photo Stream-billede.

1. Åbn pics app på din iPhone eller iPad via tryk på pics fanen på din skærm.

2. Gå til Mine fotos streamer album, og klik derefter på Type knap i øverste højre hjørne.

3. Kontroller de fotos, du vil fjerne. Du kan slette batchbilleder fra Photo Stream på én gang ved at trykke på hvert billede, du vil slette.

Bemærk: Det vil tage et stykke tid at slette fotos i bulk fra Photo Stream.

4. Klik på skraldespandikonet i nederste højre hjørne, og klik derefter på Slet fotos.

Slet Photo Stream fra iPhone

Derudover vises fotos, du har slettet fra Photo Stream, stadig i Camera Roll. Hvis du ikke længere vil have disse fotos, kan du bare slet fotos fra iPhoneeller slet fotos fra iPad. Du kan også deaktivere Photo Stream i stedet for at slette Photo Stream-billeder fra iPhone eller iPad.


Metode 2. Deaktiver Photo Stream på iPhone eller iPad

Fotos Stream kan være en gener, da du allerede har iCloud Photo Library. Heldigvis kan du slette Photo Stream album for at frigøre plads på din iPhone og iPad. Du er i stand til at vide, hvor meget plads Photo Stream optager med flere trin som nedenfor:

1. Gå til Indstillinger på din enhed og find Generelt.

2. Klik på Brug på Generelt.

3. Vælg Fotos og kamera. Derefter vil du se fodsporene til Photo Stream.

Sluk for min fotostrøm

Lad os slette Photo Stream-mappen lige nu.

1. Gå til Indstillinger på din enhed og gå til iCloud Klik derefter på pics fane.

2. Sluk Mit Photo Stream. Sørg for, at vippeknappen er skiftet fra grøn til grå.

3. Klik på Slette knap i pop op-menu.

Deaktiver Photo Stream iCloud

På dette tidspunkt kan du vente et par sekunder og derefter opdatere dine fotos. Albummet My Photo Stream forsvinder. Også alle fotos indeni er væk. Bortset fra at slette Photo Stream album på din iPhone og iPad, kan du også få flere detaljer om hvordan man sletter fotoalbum fra iPhone.


Metode 3. Fjern Photo Stream fra computeren

Ligesom nævnt, hvis du har iCloud Photo Library, som gør det muligt for dig at gemme alle fotos og uden begrænsninger, så længe du har iCloud-lageret til at understøtte det. Faktisk vil lagringen af ​​iCloud blive fyldt som den samme som enhver enhed. Derfor er det nødvendigt for dig at vide, hvordan du rydder op i iCloud-plads og undgår at betale for ekstra lagerplads. Du kan frigøre iCloud-lagerplads ved at slette Photo Stream i iCloud.

1. Lancering iPhoto app på din computer og opret forbindelse til din computer.

2. Klik på iCloud knappen i venstre kolonne for at gennemse alle fotos, der er gemt i iCloud.

3. Gå til Mit Photo Stream og vælg de billeder, du vil slette.

Bemærk: Hvis du ønsker at slette fotos i en delt fotostream, kan du ikke fjerne fotos, der ikke er dine.

4. Højreklik på det foto, du vil slette. Du kan også vælge flere billeder ad gangen kontrol klik.

5. Trykke på Slet fra Min fotostream i rullemenuen.

Slet Photo Stream på computeren

Du kan få mere specifikke oplysninger om, hvordan du administrerer iCloud Photos på den bedste måde. Desuden, hvis du har brug for at slette Photo Stream på Apple TV, iPod touch en Mac eller en hvilken som helst Apple-enhed, kan du prøve denne tilgang.


Konklusion

Efter at have kendskab til ovennævnte anvendelser, kan du slette fotos fra Photo Stream på din iPhone, iPad, Apple TV og Mac. Hvis du er pc-bruger, kan du også fjerne fotos fra My Photo Stream. Når du har andre spørgsmål om, hvordan du sletter Photo Stream, er du velkommen til at dele dine kommentarer i artiklen med os.


Blog