Skjul fotos på Facebook

Sådan skjules eller begrænses tidligere Facebook-fotos eller album fra visse venner

Det er sejt, at du kan dele dine fantastiske fotos med andre på Facebook. Når du først har postet fotos på Facebook, er de altid synlige for offentligheden. Mens du nogle gange måske har bestemte fotos, som du hellere vil skjule på Facebook. Som f.eks. Foretrækker du måske at skjule fotos på Facebook fra slægtninge, arbejdsgivere, kolleger eller flere venner, der er irrelevante for billedet. Især når du uploader dine individuelle fotos, ville det være bedre at skjule fotos på Facebook for fremmede.

Du har forskellige grunde til at skjule nogle fotos på Facebook fra offentligheden eller bare skjule fotos på Facebook fra bestemte venner. Fortsæt med at læse denne artikel, og du vil vide, hvordan du skjuler fotos på Facebook uden at slette dem.

Skjul fotos på Facebook

Sådan skjuler du fotos på Facebook-tidslinjen

Hvis du vil skjule de seneste fotos på Facebook-tidslinjen, skal du kende den mest effektive måde at gøre det på gør dine fotos private på Facebook. Denne metode kan bruges til at håndtere dine nylige fotos, du har uploadet på Facebook-tidslinjen. Bare følg processen for at skjule fotos på Facebook-tidslinjen.

1. Log ind på din Facebook, og gå til tidslinjen.

2. Vælg de fotos, du vil skjule på Facebook.

3. Klik på pil ned, der peger nedad. Knappen er øverst til højre på dine fotos.

4. klik Skjul fra Tidslinje i rullemenuen.

Skjul fotos på Facebook tidslinje

Med fire enkle trin ovenfor finder du, at billedet forsvinder på tidslinjen, hvilket betyder, at du skjuler billedet på Facebook-tidslinjen med succes. Du kan skjule personlige fotos på Facebook på en nem måde, det vil også være meget praktisk for dig at tillade de skjulte fotos på Facebook. Hvis du ved en fejl skjuler fotos på Facebook.

Sådan tillades skjulte fotos på Facebook

Det er dog let for dig at skjule personlige fotos på Facebook fra offentligheden. Hvad skal du gøre, hvis du ved en fejl skjuler fotos på Facebook, eller hvis du vil ændre fotoets privatliv efter at have skjult fotos, kan du lære metoden til at tillade skjulte fotos på Facebook.

1. Log ind på din Facebook-konto.

2. klik Privacy Genveje øverst til højre.

3. klik Hvem kan se mine ting? og vælg derefter Brug aktivitetslog.

4. Find det foto, du skjulte på Facebook. Du kan se alle aktiviteter fra aktivitetsloggen.

5. Klik derefter på knappen i nærheden publikumsvælger.

6. Vælg Tilladt på tidslinjen.

Tillad skjulte fotos på Facebook

Fejlagtige skjulte fotos på Facebook generer dig måske meget, mens du er færdig med de seks trin ovenfor, vil du se fotoshowet på din Facebook igen. Så når du fejlagtigt har skjult nogle fotos på Facebook-tidslinjen, kan du gå tilbage og hente dem. Denne funktion er ekstremt brugervenlig.

Sådan skjules fotos på Facebook-album

Ligesom nævnt kan metoden til at skjule fotos på Facebook tidslinje hjælpe dig med at skjule dine fotos på Facebook effektivt for alle. Det er også nødvendigt for dig at beskytte dit eget privatliv. Derfor kan du få en meget bedre oplevelse på Facebook. Derudover, hvis du samler dine personbilleder på et album på Facebook, vil du måske også vide, hvordan du skjuler fotos på Facebook-albummer.

1. Gå til din Facebook-profil, og klik derefter på pics knap under forsidefotoet.

2. klik Albums og vælg et album, som du vil ændre privatlivsindstillingen for.

3. Åbn albummet, og klik på publikumsvælger knap. Vælg derefter en mulighed efter dine behov.

Skjul fotos på Facebook-album

Du kan oprette et album til at gemme dine egne billeder på Facebook uden at bekymre dig om privatlivets fred. Du kan også skjule alle fotos på Facebook på én gang, så længe du lægger det billede, du vil skjule, i et samme album. Derudover, hvis du skal skjule fotos på Facebook, skal du sikre dig, at du først har tilføjet nye fotos til Facebook, eller at der allerede findes fotos på Facebook-album.

Sådan skjuler du fotos på Facebook fra visse venner

Hvis du mener, at der ikke er behov for at skjule fotos på Facebook for alle, er det okay at skjule fotos på Facebook fra bestemte venner. Du vil gerne gøre dine fotos synlige for de fleste af dine venner, men vil forhindre et par bestemte personer i at se disse fotos. Derfor er du nødt til at indstille din privatlivsindstilling, følg nedenstående trin for at vide, hvordan du skjuler fotos på Facebook for bestemte venner.

1. Gå til din Facebook.

2. klik Privacy Genveje øverst til højre.

3. klik Hvem kan se mine ting?

4. Fokuser på Hvem kan se mine fremtidige indlæg?

5. klik Flere indstillinger og vælg derefter Tilpasset.

6. Indtast objektnavnet på det relevante sted.

Skjul fotos på Facebook fra visse venner

Dine fotos kan ses af folk, du vil dele med, når alle seks trin ovenfor er udført. Specifikt svarer den nævnte metode til at skjule dine fremtidige indlæg på Facebook fra ikke-venner. Men hvis du vil skjule gamle indlæg på Facebook for nogen, kan du hellere bruge en anden måde, hvilket er lettere. Bare klik publikumsvælger og klik Tilpasset i rullemenuen. Gentag derefter trin 6 ovenfor.


Som fire hovedløsninger nævnt om måden at skjule fotos på Facebook af forskellige årsager, kan du vælge en hvilken som helst tilgang til at skjule fotos på Facebook inden for meget kort tid. Ikke kun skjul fotos på Facebook for alle, du kan nyde en bedre oplevelse på Facebook, men også forhindre enhver Facebook-fotodownloader til at få fotos frit fra din Facebook-side.


Blog